Veckobrev v.8

Dessa fantastiska rader har skrivits av Ellinor:

Veckobrev 4a.

Den här veckan började med att några hade elevledda samtal på måndagen och onsdagen. Sen på tisdagen hade vi bild och brandövning i snön och det gick ganska bra. På onsdagen hade 12-dag och elevledda samtal. I torsdag så hade vi olika arbetsstationer då vi städade på so så pratade vi om avloppet och såg en film som handlade om avloppet. Vi har också rättat matteboken och nu har också den nya skrivboken komit.Nu på fredagen har vi trivselledare har haft utbildning där vi har fått lära oss olika lekar. På morgonen rensade vi våran mail på ipaden och sen har vi också kvalitets snack då vi har pratat om hur det gick på elevenkäten som vi gjorde för någon vecka sedan. Vi var också på en liten promenad runt skogås och lite av länna.

Jag fyller på med lite….

veckan blev inte alls som planerat då det blev datavirus till och från som slog ut både mail och dokument. Det har märkts att det har varit veckan innan lovet. Alla börjar bli trötta och många, både personal och elever har blivit sjuka!

Vi avslutade veckan med att gå igenom svaren från enkäten som eleverna svarade på för några veckor sedan! Klassen ligger även i topp på den här enkäten vad det gäller trygghet, nyfikenhet och vilja till ny kunskap och bra kamrater i sin klass. Däremot (som var väntat) är arbetsron i klassrummet låg och vi har idag pratat om hur vi efter sportlovet ska hjälpas åt att få det bra!

Vi avslutade med en promenad som blev kortare än planerat då det gick lååångsamt fram. Vi spelade Batterijakten på vägen och drack varm choklad nere vid vattnet! Jätte mysigt och strålande sol men ändå kallt om händerna!

Önskar er alla ett härligt lov så hörs vi åter v.10 enligt schema som vanligt!

Med vänlig hälsning Jenny och alla elever

En reaktion på “Veckobrev v.8

  1. Sorry för att jag inte har sett detta tidigare, men bra jobbat Ellinor! Kul att eleverna får skriva också 😊

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *